Cabana Rustic

Cazare Borsa

Conceputa ca un spatiu intim, cabana Rustic este construita ca o casa de vacanta ce isi asteapta turistii. Cu incalzire centrala, salon si camere spatioase, cabana se preteaza usor la cele mai exigente cerinte din partea turistilor veniti in grupuri de 6 persoane. Gradina pensiunii face deliciul turistilor cu privelistea panoramica dar si cu terasa sau gratarul din componenta ei.

Parterul cabanei este compus dintr-un salon, bucatarie si baie. Se poate adapta usor un pat pliant in salonul de la parter in caz de nevoie. In fiecare camera se afla un aparat de prepararea ceaiului/cafelei.

Etajul este compus dint-un hol si doua camere duble, sptioase si cu paturi matrimoniale plus un balcon. Fiecare camerea are tv propriu cu canale prin satelit.

Parcarea auto se afla in aer liber si este pazita.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.