Datorita situatiei actuale din tara noastra, site-ul nostru isi suspenda activitatea pe o perioada nedeterminata. Va multumim pentru intelegere!

Vila Livia

Cazare Borsa

Aceasta unitate turistica se afla in centru statiunii si dispune de o oferta de cazare in Borsa destinata turistilor pentru un sejur de neuitat alaturi de familie sau de prieteni. Cu un peisaj feeric si multa liniste si relaxare, vila Livia din Borsa este la dispozitia oaspetilor ce cauta atat odihna pasiva cat si divestismentul fie pe partie sau vizitand obiectivele turistice cunoscute din zona noastra. Vila are camere cu baie comuna, unele camere sunt dotate si cu balcon si vedere spre munte si aparate de cafea/ceai. Camerele au fost create de la inceput spatioase, cu paturi comode si incapatoare, in culori cromatice asortate. Alte facilitati in camere: televizoarele cu ecran plat, pardoseala de lemn, uscator si articole de baie gratuite.

Bucataria se afla la dispozitia oaspetilor si se prezinta mobilata si utilata cu cuptor cu microunde, prajitor de paine, cuptor aragaj si vesela.

Curtea interioara a pensiunii dispune de o terasa incapatoare destinata special turstilor nostri. Internetul este asigurat de o retea wifi in toata locatia.

Parcarea auto se gasete in aer liber si supravegheata.

Pentru disctractia dvs, puteti incerca partia de schi din apropiere, biciclete sau drumetiile.

 

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.