Hotel Marinii

Cazare Bucuresti

Situat in sectorul 3 al Capitalei, Hotelul Marinii ofera cazare Bucuresti intr-o zona linistita, intima si fara prea mult trafic auto. Cea mai apropiata statie de metrou se afla la 700 metri si la 300 metri se gaseste un parc. Camerele sunt izolate fonic si au disponibile aparate de aer conditionat, tv cu ecran plat, baie privata cu cabina de dus si mini-frigider. Internetul este distribuit prin wifi in toata unitatea.

Toate camerele sunt spatioase, curate, mobilate corespunzator cu paturi confortabile, covoare si draperii pentru confortul turistilor nostri.

Pentru fiecare etaj in parte exista un balcon comun pus la dispozitia oaspetilor. Receptia are program non-stop pentru turisti care doresc sa ne treaca pragul, serviciu de transfer de la aeroport contracost.

Parcarea auto se afla in fata hotelului si este supravegheata.

Cu un stil si rafinament demn de a primi oaspeti, va asteptam in aceasa locatie deosebita pentru a petrece clipe de neuitat.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.