Datorita situatiei actuale din tara noastra, site-ul nostru isi suspenda activitatea pe o perioada nedeterminata. Va multumim pentru intelegere!

Monte Cristo Hostel

Cazare Bucuresti hostel

Locatia ideala si accesul usor catre toate zonele importante ale orasului face din Monte Cristo Hostel una dintre cele mai atractive oferte de cazare Bucuresti pe care le puteti gasi in aceasta zona centrala. Hostel ul se afla la doar 15 minute de principalele aeroporturi, gara de Nord fiind in vecinatatea centrelor de afaceri. Hostel ul pune la dispozitie toate serviciile turistice necesare pentru un sejur in unitatea noastra cat mai confortabila. Ambianta placuta cu care a fost conceput acest hostel, serviciile rafinate si atmosfera eleganta si primitoare va pot face sa ne alegeti de fiecare data.

Monte Cristo Hostel vrea sa aduca un nou concept pe piata din tara noastra, prin ridicarea standardelor unitatilor hostel cu servicii de lux, calitate, atenitia personalului si alte aspecte legate strict de sederea dvs in unitate.

Camerele sunt spatioase, mobilate corespunzator cu corpuri de mobiler noi, tv cu ecran plat, cablu tv cu canale diverse, internet wifi, aer conditionat, bai pentru fiecare doua camere cu dus si articole de dus. Baile si toaletele, complet dotate si utilate, sunt comune fiind separate pentru femei/barbati, in numar total de 6 grupuri sanitare si 8 cabine de dus.

Receptia unitati este deschisa non-stop. Parcarea auto este rezervata doar turistilor nostri si este pazita. Oaspetii nostri au acces si la sala de fitness in mod gratuit.

Va asteptam cu drag!

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.