Pensiunea City Garden

Cazare Bucuresti

Cu o zona centrala a Bucurestiului in care este amplasata, City Garden ofera cazare Bucuresti cu mult confort, liniste si mai multe servicii de calitate oaspetilor sai. Intr-o nota ce atmosfera calda si reconfortanta, unitatea este pregatita sa-si intampline turistii cu un design modern si cu un aspect rafinat si cochet inca din holul receptiei. In vecinatatea noastra se afla clinica Regina Maria, clinica Oculus, Spitalul de Urgenta, calea Dorobantilor, mall Promenada.

Unitatea dispune de 5 camere impartite in camera single, camera dubla, camera de familie si suita de familie care dispune si de balcon. Toate camerele dispun de baie privata cu cabina de dus si uscator de par, aer conditionat, minifrigider, plasma tv.

Camerele sunt spatioase, bine mobilate cu mobilier nou si cu acces la internet prin wifi. Mai dispunem si de o sauna la care accesul este gratuit.

La cererea turistilor, servim micul dejun contracost 17 lei/persoana.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.