Pensiunea Green Eden

Cazare Busteni

Inaugurata la mijlocul anului 2008, pensiunea Green Eden din Busteni pune la dispozitia turistilor 34 de locuri de cazare in 12 camere duble si un apartament pe doua nivele. Situata in mijlocul naturii, langa muntii Caraiman, cu o vedere panoramica superba dar si cu multa liniste, aici va puteti relaxa in tihna alaturi de familie sau de prieteni. De asemnea, va puteti savura cafeaua sau bautura preferata la terasa barului din cadrul unitatii cu o priveliste montana in fata dvs.

Camerele pensiunii sunt spatioase, bine incalzite in sezonul rece, dotate cu paturi matrimoniale si foarte confortabile, cu tv si canale prin cablu si draperii la geamuri. Camerele dispun de bai proprii cu dusuri/cada si articole de dus gratuite. De asemenea, unele camere au prevazute terase individuale sau balcoane cu vedere la munte.

Receptia pensiunii noastre este deschisa non-stop si va asteapta sa faceti rezervari la orice ora. Parcarea auto este in fata unitatii si este supravegheata.

Va rugam sa faceti rezervarile cu cel putin 7 zile inainte.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.