Cazare Cazanele Dunarii

Pensiuni si hoteluri din zona turistica Cazanele Dunării

 

Toate unitățile de cazare la Cazanele Dunarii

 

Pentru cei care inca n-au ajuns in aceasta zona turistica deosebita, Cazanele Dunarii sunt un sector in defileul Dunarii la trecerea prin muntii Carpati. Cu un relief unic in tara noastra si in Europa, apele Dunarii si-au creat loc in decursul miilor de ani printre peretii calcarosi pe o lungima de aproximativ 9 km. Cu o latime de doar 230 metri intre malurile Dunarii, cu pereti verticali si multe vegetatie, toate aceasta formeaza un peisaj superb foarte cautat de turisti.

Cazanele Mari au o lungime aproximativă de 4 km si incep intre masivele Ciucarul Mare pe partea romaneasca a malului si Veliki Strabac din Serbia. Pe malul romanesc gasim la baza peretelui de calcar doua cavitati foarte vizitate: pestera Gura Ponicovei si Veterani.

 Cazanele Mici o lungime aproximativă 3 km gasindu-se intre masivele Ciucarul Mic si Mali Strbac. Astfel, cele doua varfuri de munti mentionate mai sus fac parte din Parcul National Portile de Fier.

In vecinatatea golfului Mraconia se poate gasi foarte usor chipul lui Decebal sapat in stanca, avand dimeniuni impresionante, 55 metri inaltime si 25 metri latime.

Cazanele Dunarii
Vedere Cazanele Dunarii

   Cateva din cele mai cunoscute obiective turistice:

  • Chipul lui Decebal;

  • Golful Mraconia;

  • Ciucaru Mare;

  • Peștera Veterani;

  • Tabula Traiana;

  • Manastirea Mraconia.

 In aceasta superba zona turistica, veti putea gasi locuri la pensiuni, hoteluri, vile, case si cabane locale, care practica preturi decente pentru servicii de cazare Cazanele Dunarii. Va invitam in aceasta zona deosebita pe care toti cei care o viziteaza, o apreciaza in mod pozitiv.

Subscribe to Cazare Cazanele Dunarii