Cazare Cheile Bicazului

Cazare Cheile Bicazului

Turistii care doresc servicii hoteliere au o oferta bogata de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanta si cabane ce stau la dispozitia celor care vor sa viziteze una dintre cele mai cunoscute regiuni turistice ale Romaniei. Va rugam sa va rezervati locurile de cazare din timp si sa intrebati in mod clar despre conditiile ce va sunt oferite.

 

Descriere Cheile Bicazului

    Aceste sculpturi naturale se pare ca sunt unele dintre cele mai frumoase creatii ale naturii in tara noastra prea putin mediatizate. Situate in zona central-nord-estica a tarii noastre, pe suprafata a doua judete, Neamt si Harghita, in partea centrala a Muntilor Hasmas. Sunt o atractie turistica deosebita pentru turistii care apreciaza natura si nu numai pentru acestia.

Aceste chei au fost sapate de raul Bicaz si fac posibila legatura intre Moldova si Transilvania. Cu o lungime de 6 km, pasajul natural se intinde pe o distanta de 6 km, mai exact intre Lacul Rosu si localitatea Bicaz-Chei, strabatul fiind si de DN12C.

In prezent, aceste actractii turistice fac parte din Parcul National Cheile Bicazului - Hasmas cu suprafata de 6500 ha in cele doua judete vecine. Cel mai apropiat oras este Gheorgheni.

    În acestă zonă turistică atragătoare, aveți multiple posibilități de agrement: de la trasee și drumeții in zonă pana la plimbările cu barca pe Lacul Roșu. Pensiunile si hotelurile din zona vă oferă servicii in Cheile Bicazului la nivel european la prețuri mici.

Subscribe to Cazare Cheile Bicazului