Cazare Crisana

Turistii care doresc servicii hoteliere in Crisana au o oferta bogata de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanta si cabane ce stau la dispozitia celor care vor sa viziteze una dintre cele mai cunoscute regiuni turistice ale Romaniei. Pentru serviciile turistice complete in Crisana va rugam sa va rezervati din timp locatia favorita si sa intrebati in mod clar despre conditiile ce va sunt oferite.

 

Descriere Crisana

   Zona turistica Crisana este o provincie cu istorie bogata situata si in zilele noastre atat pe teritoriul Romaniei cat si pe teritoriul Ungariei. In mod natural, delimitarea geografica este facuta la vest de raul Tisa, la sud de raul Mures, la est de Muntii Apuseni si la nord de raul Somes.

Cazare Crisana
Obiective turistice din Crisana

  In anul 1920 dupa impartirea Crisanei intre Romania si Ungaria, Crisana in zilele noastre este alcatuita din judetul Bihor si in cea mai mare parte din judetul Arad. Capitala acestei provincii istorice este Oradea, un oras ce merita din plin vizitat. De altfel, cele mai importante si mari orase ale Crisanei sunt: Salonta, Arad, Debretin, Bichsciaba si Giula

    Principalele atracții turistice sunt Băile 1 Mai, Băile Felix dar și Cetatea de piatră Siria, Cetatea de piatră Șoimos, Castelul Curtici și Cetatea Aradului.

  In toata zona turistica veti putea gasi servicii hoteliere Crisana la pensiuni, vile, hoteluri, case si cabane , care au preturi decente in majoritatea cazurilor pentru turisti.

Subscribe to Cazare Crisana