Datorita situatiei actuale din tara noastra, site-ul nostru isi suspenda activitatea pe o perioada nedeterminata. Va multumim pentru intelegere!

Pensiunea Vanatorul

Cazare Durau

Unitatea turistica pensiunea Vanatorul ofera cazare Durau intr-un cadru natural autentic, inconjurata de brazi seculari. Fara vecini apropiati, pensiune este asejata pe un platou izolat, la poalele muntelui Ceahlau. Mirosul de rasina si de cetina, pivelistea minunata, sunetul paraului ce curge in apropierea pensiunii, aerul puternic ozonificat si linistea patrunzatoare, te introduc intr-un loc de povesti.

Pensiunea Vanatorul este situata in statiunea Durau la poalele Muntelui Ceahlau la 87 km de Piatra Neamt si la 65 km de Bicaz. Oferim oaspetilor toata ospitalitatea de care au nevoie, alaturi de camere spatioase, curate cu paturi confortabile si multa atentie la serviciile oferite turistilor nostri.

Dispunem de 54 locuri de cazare in 11 camere matrimoniale, 4 apartamente si 4 bungalow-uri a cate doua camere fiecare, cu scara interioara, baie proprie si incalzire.

Restaurantul nostru este pregatit pentru meniurile traditionale locale, nationale si internationale.

Per total, dispunem de agent termic non-stop, camere cu tv propriu, terasa de 60 de locuri, parcare 100 locuri, masa de biliard, tenis de masa, sauna si piscina interioara, servicii de masaj, sala de conferinte, teren de sport si salon evenimente pentru 500 persoane.

Pentru copii am pregatit un loc de joaca cu leagane si tobogane unde sa isi consume energia ce le-a mai ramas dupa plimbarile pe munte, in timp ce dumneavoastra veti exersa pe terasa noatra linistea inmiresmata de cetina si flori a amurgurilor de munte.Parcarea proprie are o capacitate de 30 locuri. Pensiunea Vanatorul este o afacere de familie, tocmai de aceea ne bucuram sa primi oaspetii indiferent de ora.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.