Casa de vacanta Sarti

Casa Sarti

Locatia se prezinta intr-un mediu rustic, inconjurata fiind de paduri si multa verdeata, data in folosinta din anul 2017 si este formata din cinci camere duble matrimoniale si un aparatament. Amplasata la drumul principal, prima impresie conteaza intotdeauna cand vine vorba de locatia unitatii noastre.

Camerele duble sunt dotate corespunzator, cu mobilier nou si elegant, cu draperii la geamuri, aer conditionat, noptiere pentru veioze dar si sistem de incalzire centralizat cu calorifere. De asemenea, mai putem gasi aici si baile proprii, TV urile cu canale prin satelit, parchet de lemn si mobilier auxiliar.

Majoritatea camerelor au balcon cu vedere la Cazane. Bucataria are accesul gratuit si este echipata cu aparatura electrocasnica pentru pregatirea diverselor preparate culinare. Salonul principal este destinat turistilor pentru servirea meselor dar si pentru alte activitati recreative.

In curtea unitatii care este foarte generoasa, se poate admira peisajul din dreptul Dunarii, dar se pot face si gratare in loc special amenajat si atunci cand vremea o permite. Terasa din fata casei de vacanta este mobilata cu mobilier de gradina pentru tot numarul de persoane cazate la noi.

Parcarea este gratuita si se afla in curtea interioara a pensiunii.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.