Casa Oana

Casa Oana

Locatia este amplasata pe malul Dunarii cu vedere la Cazane, in mijlocul naturii cu multa verdeata inprejurul ei. Casa dispune de ponton propriu, cu sezlonguri, minipiscina, foisor iar curtea este terasata pe mai multe niveluri.Interiorul casei de vacanta a fost ales cu grija la spatiile dormitoarelor duble, cu culori calde si bine asortate chiar si cu lenjeria paturilor matrimoniale. De asemenea, camerele mai sunt dotate cu baie proprie cu dus, articole de baie gratuite, tv cu ecran plat, pardele si draperii la geamuri, noptiere si fotolii si calorilere pentru incalzirea centralizata. Cabinele de dus sunt dotate cu hidromajas, lavoare in stil modern si program de apa curenta si calda non-stop. Unele camere dispun de balcoane orientate catre Cazanele Dunarii.

Pentru oaspetii nostri care doresc sa-si pregateasca mesele principale ale zilei, va punem la dispozitie o bucatarie echipata complet. Aici veti gasi usor de la aragaz la combina frigarifica, cuptor cu microunde, cafetiera, chiuveta si mixer, plus vesela aferenta.

Parcarea auto este langa pensiune si este supravegheata. Recomandam turistilor care ne trec pragul mai multe variante de divertisment de la plaja la pescuit sau baie in piscina. Nu uitati nici de obiectivele turistice din aceasta zona minunata, deoarece sunt unice in tara noastra.

Pe terasa unitatii veti gasi gratarul zidit, foisorul si un loc special amenajat pentru copii ca loc de joaca. Internetul este disponibil prin wifi in toata unitatea noastra.

Va asteptam cu drag!

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.