Pensiunea Aprilie

Pensiunea Aprilie

Pensiunea se afla amplasta pe DN 57 la km 17+500 in dreptul Tabula Traiana pe malul Dunarii. Unitatea este compusa din parte si doua etaje, balcoane, gradina, foisor, ponton etc.

Pensiunea are in dotare la parter doua camere, sala de mese si alte utilitati. La primul etaj se afla un hol comun si alte doua dormitoare cu baie proprie, cabina de dus, internet prin wifi, televizor si mobilier corespunzator. Etajul al doilea este compus din trei camere, care detin baie privata individuala, cabina de dus si tv cu canale prin satelit.

Turistii care doresc sa-si pregateasca singuri mesele importante ale unei zile, pot folosi cu incredere bucataria unitatii noastre. Dotarile din aceasta sunt gandite astfel incat sa nu va lipseasca nimic de la vesela la frigider si aragaz.

In curtea pensiunii veti gasi usor un foisor din lemn cu mese si scaune, un gratar zidit si un grup sanitar in curtea interioara. Despune pentru oaspetii nostri de piscina, locuri de plaja si ponton plutitor. Barcile unitatii pot fi inchiriate contracost de pescarii ce poseda permis de conducere ambarcatiune categ. D.

Oferim turistilor plimbari cu barca prin minunatul peisaj al Cazanelor Dunarii si alte obiective turistice ale zonei noastre.

Va asteptam cu drag sa ne treceti pragul!

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.