Datorita situatiei actuale din tara noastra, site-ul nostru isi suspenda activitatea pe o perioada nedeterminata. Va multumim pentru intelegere!

Pensiunea Ramona

Cazare Gura Humorului Bucovina

Unitatea isi are locatia la doar 800 de metrii de centru orasului, unde isi asteapta turistii pentru servicii hoteliere la cele mai bune rapoarte calitate/pret.Cu toatea ca suntem apropiati centrului orasului, suntem in apropierea padurii unde turistii isi pot petrece un sejur linistit sau de ce nu un concediu de neuitat.Camerele pensiunii Ramona pentru un numar de 30 de persoane sunt curate, bine mobilate si dotate corespunzator in vederea cazarii turistilor la noi in unitate. Toate camerele au tv si baie proprie, cu articole de dus gratuite. Unele camere au aer conditionat, frigider si telefon fix in dotare.

Din unele camere se vade in departare o partie bine-cunoscuta de ski.

De asemenea, internetul este asigurat prin wifi iar receptia va asteapta pentru informatii non-stop.

Cele mai importante obiective turistice sunt in proximitatea pensiunii noastre. Manastirea Humor se afla la 6 km distanta iar Manastirea Voronet la doar 5 km.

Se poate efectua transporturi pana/ si de la aeroportul Suceava dar si excursii de o zi la cele mai cunoscute manastiri.

Se ofera parcare gratuita si acces la foisor, gratar in curte si loc de joaca pentru copii.

Va oferim prin intermediul agentiei noastre:
Inchiriere autoturisme si biciclete
Tur de manastiri cu ghid/traducator, drumetii la Pietrele Muierii
Excursie de o zi in Ucraina (Cernauti, Cetatea Hotin, Kamyanets Podilskiy)
Pentru grupuri: organizare paintball, pranz la stana.
Trasee off road, programe „O zi calare prin Calimani”

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.