Pensiunea Popasul Junilor

Cazare Gura Raului

Aflata in apropierea partiei de ski Trecatoarea Lupilor, pensiunea Popasul Junilor ofera cazare Gura Raului intr-un mediu montan de invidiat, cu facilitati si optiuni de camere care sa bucure si cei mai exigenti turisti. Pensiunea Popasul Junilor este localizata si in apropierea unei statii de autobuz la doar 300 metri si la 25 km de Sibiu.Camerele pensiunii sunt spatioase, curate si dotate cu paturi confortabile. De asemenea, camerele mai sunt prevazute cu bai proprii cu dus sau cada si articole de dus gratuite. Camerele au vedere catre munti si unele sunt dotate si cu balcon. Mobilierul din camere este nou si de calitate aranjat special sa se potriveasca nevoilor oaspetilor nostri. Camerele mai sunt prevazute cu tv cu ecran plat, birouri si dulapuri.

Turisii beneficiaza in mod gratuit de o bucatarie comuna, utilata si dotata in mod corespunzator pentru pregatirea meselor principale ale unei zile de sejur.

Pensiunea mai este dotata cu internet prin wifi, gradina interioara, terasa si gratar barbeque zidit. Puteti gasi in gradina interioara si o zona de lounge comuna si un loc de joaca special amenajat pentru copii.

Turistii beneficiaza de o parcare auto pazita si gratuita.

Cel mai apropiat magazin este la un km distanta fata de locatia noastra.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.