Casa Lutu Rosu

Cazare Izvorul Muntelui

Unitatea este situata la poalele Ceahlaului in localitatea Izvorul Muntelui la mai putin de 150 metri de intrarea in traseele montane. Fara prea multi vecini, casa Lutu Rosu este ideala pentru iubitorii peisajelor montane si nu numai, care doresc cazare in Izvorul Muntelui intr-un mediu rustic si plin de viata, cu multa natura si verdeata.Casa este compusa din 4 camere pentru 8 adulti, plus living si o bucatarie utilata complet, incalzire cu centrala proprie, apa calda non-stop si 3 bai.

Curtea interioara este generoasa, avand doua terase si un gratar puse la dispozitia oaspetilor nostri. Parcarea proprie si locul de joaca pentru copii sunt gratuite turistilor care se cazeaza la noi.

Acceptam animalele de companie alte turistilor nostri.

Casa Lutu Rosu se inchiriaza integral.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.