Pensiunea Bobu

Cazare Izvorul Muntelui

Unitatea ofera cazare in Izvorul Muntelui la preturi foarte bune in aceasta zona. Pensiunea Bobu este dotata cu teren de tenis, gradina generoasa cu terasa si gratar, loc de joaca pentru copii, bucatarie comuna, receptie non-stop, parcare auto si multe altele. Camerele pensiunii sunt dotate cu baie cu dus sau cada proprie si cu articole de dus gratuite. De asemenea, camerele dispun si de tv cu canale prin cablu, dublapuri, iar unele camere au si balcoane. Bucataria comuna este destinata special turistilor si este dotata cu vesele si mobilata corespunzator.

Curtea interioara a pensiunii este prevazuta cu zona de picnic, gratar, patio, terasa, gradina, mobilier pentru exterior si zona de luat masa in aer liber.

Internetul este asigurat printr-o conexiune wifi in toata unitatea. Parcarea auto este in aer liber si asigurata.

Puteti practica drumetiile in zona noastra deoarece cele mai importante trasee turistice sunt in vecinatatea noastra. Staţiunea Durău se află la 12 km de Pensiunea Bobu, iar Piatra Neamţ este la 24 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Bacău, situat la 80 km de pensiune.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.