Pensiunea Dota

Cazare Izvorul Muntelui

Una dintre cele mai reusite unitati hoteliere, pensiunea Dota (fosta cabana Ceahlau) ofera servicii turistice celor care cauta relaxare si odihna dar si activitati recreative la poalele vestitului Munte Ceahlau. Stilul rustic in care a fost conceputa fosta cabana Ceahlau, aerul puternic de munte dar si comfortul turistilor fac din aceasta proprietate sa fie una dintre cele mai cunoscute din aceasta zona turistica Izvorul Muntelui.

Conceputa la dimensiuni mai mici cu un total de doar 5 camere, proprietarii au dorit sa sporeasca comfortul turistilor ceea ce au reusit cu usurinta prin dotarile si facilitatile din intreaga pensiune. Unele camere au baie privata iar cateva au baie pe hol, tv in toate camerele, balcoane, frigidere si incalzire centralizata. Internetul este disponibil prin wifi in toata pensiunea Dota.

Facilitatile unitatii sunt: accesul la bucatarie, frigider, foisor, curte interioara de 2600 metri patrati, gratar, living, parcare auto, pat copil mic, inchirieri bicilete, rau in curte, semineu, terasa, etc.

Vă veți convinge si de calitatea serviciilor dupa ce veți privi câteva din pozele de la cabana, din interior sau din exterior, dar mai cu seama după primirea oferită de gazde, de fiecare data cand poposiți la poalele Muntelui Ceahlău.

 

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.