Pensiunea Vila Gal

Cazare Lacu Rosu | Zona Cheile Bicazului

Proprietatea imbina in mod deosebit si armonios un spatiu pregatit oaspetilor cu natura inconjuratoare din localitatea Lacu Rosu. Deschisa in anul 2009, pensiunea se afla intr-un peisaj pitoresc, la poalele Muntelui Suhard chiar in mijlocul padurii, pe unde trece si Paraul Bicaz. De aici mai sunt doar 500 m si veti ajunge usor la Lacu Rosu pe jos sau cu masina.

  Pensiunea noastra are o capacitate de 18 locuri in 8 camere. Toate camerele sunt dotate cu bai proprii, TV cu cablu, terasa, minifrigider, amplasate pe doua niveluri ale cladirii.

  Pentru ca turistii nostri sa se relaxeze cat mai mult pe perioada cazarii la noi, va punem la dispozitie un salon interior, terasa, living dotat cu mese si scaune pentru aproximativ 20 persoane. Spatiul se poate folosi ca loc de odihna cat si ca loc de servit masa. Mai aveti la dispozitie, o bucatarie complet utilata cu frigider, cuptor cu microunde, aragaz si mobila de bucatarie.

Conditiile de cazare sunt rustice dupa parerea unor turisti sau mai modeste dupa parerea altora.

Va asteptam cu drag sa ne treceti pragul!

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.