Cazare Lacul Izvorul Muntelui

Cazare Lacul Izvorul Muntelui

   Turistii care doresc servicii de cazare Lacul Izvorul Muntelui au o oferta bogata de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanta si cabane ce stau la dispozitia celor care vor sa viziteze una dintre cele mai cunoscute regiuni turistice ale Romaniei. Pentru serviciile de cazare Lacul Izvorul Muntelui va rugam sa va rezervati locurile de cazare din timp si sa intrebati in mod clar despre conditiile ce va sunt oferite.

 Situat in judetul Neamt, Lacul Bicaz asa cum mai este cunoscut, este unul dintre cele mai importante si cautate obiective turistice din acest judet dar si din tara noastra. Fiind un lac de acumulare format in mod natural pe raul Bistrita, peisajele naturale sunt la ele acasa iar turistii pot aprecia unicitatea lor.

 

Despre Lacul Izvorul Muntelui

   Suprafata lacului are o lungime de 35 km si un perimetru de 71 km cu suprafata de aproximativ 33 km2 precum si un volum de apa de 1250 m3, fiind catalogat ca si marime pe locul doi pe lacurile artificiale din Romania. Cu un peisaj montan deosebit de frumos si cu un climat moderat, Lacul Izvorul Muntelui este foarte atractiv pentru turistii de toate varstele si de toate categoriile. In apele lacului gasim o fauna bogata in specii de pesti cum ar fi, cleanul moioaga, babusca, lostrita, pastravul indigen, mreana, oblete, scobar si platica.

   Pe malul stang, in imediata apropiere de barajul care gestioneaza apa lacului, se afla si un port turistic. Turistii pot sa aleaga dintre salupe, vaporase, hidrobiciclete pentru agrement si relaxare in concediul sau vacanta lor.

  

 Despre cazare Lacul Izvorul Muntelui
  Cazarea pentru Lacul Izvorul Muntelui se poate regasi pe ambele maluri ale lacului, in pensiuni agroturistice si case de vacanta sau hoteluri. Preturi mici pentru cazarea turistilor care doresc sa viziteze Lacul Izvorul Muntelui.

 Obiective turistice invecinate:

  • Cheile Bicazului
  • Masivul Ceahlau
  • Statiunea Durau
  • Piatra Teiului, Padurea Secu
  • Statiunea Durau
  • Manastirea Durau, Palatul Cnejilor
  • Platoul Comarnicului
  • Manastirea Bihalnita si Schitul Pahomie cel Mare din Hagu
  • Manastirea Petru Voda, biserica de lemn din Galu, biserica de lemn Trei Ierarhi din Poiana Largului.
Subscribe to Cazare Lacul Izvorul Muntelui