Cazare Litoral

   Una dintre atractiile turistice importante ale tarii, se afla la malul Marii Negre cu toate statiunile sale foarte cunoscute de pe Litoral. In sezonul estival pe Litoral poate fi putin mai greu de gasit o locatie libera datorita faptului ca gradul de ocupare este peste 95% in fiecare saptamana. 

Cazare pe Litoral
Cazare pe Litoral

In toate statiunile veti putea gasi majoritatea tipurilor de unitati hoteliere pentru servicii hoteliere pe Litoral: hoteluri, pensiuni, vile, hosteluri, cabanute, apartamente sau camere de inchiriat, complex turistic, garsoniere, han, motel, sate de vacanta, tabere pentru copii si unitati pentru camparea rulotelor sau corturilor.

Destinatii Litoral

   Daca ati ales o locatie pe Litoral puteti vizita mai multe obiective turistice foarte importante, cum ar fi Delta Dunarii, Insula Popina, Limanele Razim-Sinoie sau Pesterile de la Cheile Dobrogei. Sunt si monumente istorice precum Cetatea Histria, Muzeul de Istorie si alte obiective turistice alei zonei.

  Clima de la malul Marii Negre este una de tip temperat continentala avand unele particularitati in stransa legatura cu pazitia geografica si de componentele fizico-geografice ale zonei de Litoral. Umiditatea asigura reglarea incalzirii aerului datorita faptului ca evaporarea apei din Marea Neagra este un fenomen permanent. De altfel, temperaturile medii anuale se inscriu cu valori peste media pe Romania si ating usor +11 oC. Brizele sunt o caracteristica bine-cunsocuta de toti turisti Litoralului Romanesc si se pot resimti atat ziua cat si noaptea.

 

Subscribe to Cazare Litoral