Cazare Maramures

Turistii care doresc servicii hoteliere in Maramures au o oferta bogata de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanta si cabane ce stau la dispozitia celor care vor sa viziteze una dintre cele mai cunoscute regiuni turistice ale Romaniei. Pentru un sejur fara probleme in Maramures va rugam sa va rezervati locurile dvs din timp si sa intrebati in mod clar despre conditile ce va sunt oferite.

Descriere Maramures

     Tara Marmuresului este una dintre zonele turistice cunoscute atat in tara dar si in strainatate ca plina de originalitate cu un specific local puternic de-a lungul secolelor. Aici putem gasi cu usurinta oameni care respecta traditile stamosesti, cu firea calda si primitoare dar si o zona geografica izolata in curbura Carpatilor si inconjurata de munti cu paduri dese si ierni aspre.

Cazare Maramures

  Acestea sunt conditiile in care zona Maramures a luat nastere, unde cultura lemnului sculptat a facut inconjorul Pamantului pentru frumusetea mestesugului si traditiile pastrate cu grija de locuitorii acestor locuri. Datini nealterate ce s-au pastrat uimitor de bine, cantecele , portul taranesc, dansurile, mancarurile si arta olaritului dar mai ales lucrul cu lemnul la constructia bisericilor, caselor, portilor si obiectelor casnice, au prezentat interes de studiu pentru multi etnografi din tari straine, dar si sursa de admiratie si inspiratie pentru turisti si artisti populari pe care doar in Maramures le poti gasi.

  Graiul maramuresean este unul dintre cele 5 subdialecte de baza ale dialectului daco-roman. Acesta se vorbeste ca in Maramures istoric, in satele de pe vaile Mara, Cosau si Iza, si cu mici variatii pe Valea Viseului si a Apsei.

Pentru servicii hoteliere in Maramures veti gasi in acesta minunata zona turistica oferte bogate de pensiuni si hoteluri, case de vacante sau hanuri.

Subscribe to Cazare Maramures