Cazare Moldova

Cazare Moldova

Turistii care doresc servicii de cazare Moldova au o oferta bogata de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanta si cabane ce stau la dispozitia celor care vor sa viziteze una dintre cele mai cunoscute regiuni turistice ale Romaniei. Pentru serviciile de cazare Moldova va rugam sa va rezervati locurile de cazare din timp si sa intrebati in mod clar despre conditiile ce va sunt oferite.

Descriere Moldova

  Zona turistica Moldova este din punct de vedere geografic una dintre cele mai variate zone, cuprizand regiuni de munti si dealuri, podisuri si depresiuni dar si altitudini foarte joase de numai 60 metri, la Galati de exemplu. Specificul intregii Moldove este dictat de multitudinea de elemente istorice si mai ales de cultura, cetati medievale in ruina sau nu, stiluri diferite de biserici din epoci la fel de diferite, precum si alte edificii din secolele XVII - XIX-lea si numeroase muzee.

  Vestea despre frumusetile culturale sau naturale ale zonei turistice Moldova a depasit granitele tarii, foarte cunoscute fiind podgoriile si livezile renumite dar si datinile si traditiile stravechi precum si unele dintre cele mai frumoase biserici din Romania.

 In zona podisului Moldovei se contureaza doua zone turistice foarte apreciate de turisti, ca au ca centre polizatoare localitatile Suceava si Iasi, iar in rest gasim centre turistice cu o mai mica importanta.

Subscribe to Cazare Moldova