Cazare Muntenia

Cazare Muntenia

Despre cazare Muntenia

Turistii care doresc servicii de cazare Muntenia au o oferta bogata de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanta si cabane ce stau la dispozitia celor care vor sa viziteze una dintre cele mai cunoscute regiuni turistice ale Romaniei. Pentru serviciile de cazare Muntenia va rugam sa va rezervati locurile de cazare din timp si sa intrebati in mod clar despre conditiile ce va sunt oferite.

Descriere Muntenia

   Zona turistica Muntenia este o regiune bine-cunoscuta romanilor si nu numai, situata in parte de sud a tarii si care face parte dintr-o alta zona importanta, Tara Romaneasca. Muntenia apare pentru prima oara in cronicile unor domnitori moldoveni ca si atestare istorica.

  Delimitarea geografica a zonei Munteniei este facuta natural la nord de muntii Carpati, la est si sud de Dunare, la vest de raul Olt iar la nord-est de raurile Siret, Putna si Milcov. Astfel, relieful Munteniei este unul variat cu munti care se succed la nord si nisipuri desertice in Dobrogea. Proportiile formelor de relief sunt de 70% campie, 19% deal si 9,5% munte. In majoritatea montana a Munteniei regasim parcuri naturale protejate prin lege, in care natura a lucrat cu maiestrie repezisiuri si cascade ca dau un lacuri glaciare ori vai adanci pe care turistii pe pot admira in drumetii lor.

 Cele mai importante orase din zona Munteniei sunt: Bucuresti, Alexandria, Braila, Buzau, Calarasi, Giurgiu, Pitesti, Ploiesti, Slatina si Targoviste.

Subscribe to Cazare Muntenia