Cazare Muntii Bucegi

Cazare Muntii Bucegi

Turistii care doresc servicii de cazare Muntii Bucegi au o oferta bogata de pensiuni, cabane si chiar hoteluri ce stau la dispozitia celor care vor sa viziteze unii dintre cei mai cunoscuti munti ai Romaniei. Pentru serviciile de cazare Muntii Bucegi va rugam sa va rezervati locurile de cazare din timp si sa intrebati in mod clar despre conditiile ce va sunt oferite.

 

 Despre masivul Bucegi

   Muntii Bucegi asa cum ii cunoastem noi sunt situati in extremitatea estica a Carpatilor Meridionali, inconjurati de culoarul Branului si valea Ialomitei la vest, la est de valea Prahovei, la nord de depresiunea Barsei si la sud de Subcarpatii de curbura. Muntii Bucegi au o suparafata de 300 km patrati, intinzandu-se pe suprafata judetelor Dambovita, Brasov si Prahova.

   Denumirea muntilor Bucegi vine din cuvantul Buceac, reamintit din actul ctitoresc din anul 1695 al Manastirii Sinaia, cuvant care este tradus prin covor de muschi verde si moale sau in unele cazuri pamani pustiu, fara paduri, doar cu ierbarie si bruiesi.

   Masivul Bucegi au o clima caracteristica muntilor inalti, cu precipitatii abundente si vanturi puternice. Aici vremea se poate schimba foarte rapid, existand zile cand trei anotimpuri isi pot face simtita prezenta in aceeasi zi.

Subscribe to Cazare Muntii Bucegi