Cazare Muntii Piatra Craiului

Cazare Muntii Piatra Craiului

Turistii care doresc servicii de cazare Muntii Piatra Craiului au o oferta bogata de pensiuni, cabane si chiar hoteluri ce stau la dispozitia celor care vor sa viziteze unii dintre cei mai cunoscuti munti ai Romaniei. Pentru serviciile de cazare in Muntii Piatra Craiului va rugam sa va rezervati locurile de cazare din timp si sa intrebati in mod clar despre conditiile ce va sunt oferite.

Despre Muntii Piatra Craiului

Acesti munti sunt un lant muntos calcalos la sud-vestul Carpatilor Orientali, dar care apartine lantului Carpatiolor Meridionali. Masivul Piatra Craiului este format aproape exclusiv din roci cristaline si nu din roci sedimentare. Astfel au luat nastere pereti verticali inalti de 400 - 650 m din Padina Lancii si Valea lui Ivan, adevarate opere de arta create de mama natura.

  Cheile Dambovicioarei si Pestera Dambovicioarei sunt cele mai importante fenomene carstice din Piatra Craiului. In zona de nord-est gasim Prapastiile Zarnestilor, izbucurile Fantanile Domnilor si Fantana lui Botorog, La Zaplaz, Cerdacul Stanciului, Pestera Stanciului, Moara Dracului. Amintim Marele Grohotis care este o panza de pietre instabile de 4 km.

Subscribe to Cazare Muntii Piatra Craiului