Cazare Muntii Rodnei

Cazare Muntii Rodnei
Cazare Muntii Rodnei

Turistii care doresc servicii de cazare Muntii Rodnei au o oferta bogata de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanta si cabane ce stau la dispozitia celor care vor sa viziteze unii dintre cei mai cunoscuti munti ai Romaniei. Pentru serviciile de cazare in Muntii Rodnei va rugam sa va rezervati locurile de cazare din timp si sa intrebati in mod clar despre conditiile ce va sunt oferite.

 

Despre Muntii Rodnei

   Acesti munti sunt localizati in grupa de nord a Carpatilor Orientali cu altitudini maxime de 2300 m. Muntii Rodnei au o culme de 50 km lungime si de o latime 30-40 km pe axa est-vest, abrupta spre nord si domoala spre sud.

  Muntii Rodnei au o serie de pesteri care trebuiesc vizitate, dintre care amintim pesterile: Maglei, Izvorul Tausoarelor, Grota Zanelor, Jgheabul lui Zalion, Baia lui Schmeider, Izvorul Albastru al Izei, pestera din Valeai Cobaselului si altele.

In Muntii Rodnei au fost create mai multe parcuri nationale si rezervatii stiintifice cum ar fi: rezervatia stiintifica Pietrosu Mare, rezervatia naturala Piatra Rea, rezervatia mixta Pestera si Izbucul Izcorului Albastru al Izei, rezervatia mixta Ineu - Lala, precum si rezervatia botanica Poiana cu narcise din muntele Saca si rezervatia speologica Pestera Cobasel.

Subscribe to Cazare Muntii Rodnei