Pensiunea N&D

Cazare Ocna Sugatag

Cu o piscina exterioara si o piscina interioara cu apa sarata, Pensiunea N&D este una dintre cele mai bune alegeri cand va ganditi sa rezervati cazare la Ocna Sugatag. Localizata intr-o zona linistita la aproximativ 1 km de lacurile sarate, pensiunea a devenit o oaza de relaxare si liniste pentru turistii care isi doresc un sejur odihnitor. Dispunem de camere spatioase, curate si mobilate corespunzator. Paturile din camere sunt duble si cu lenjeri noi. De asemenea, camerele mai sunt utilate cu tv si dulapuri, cu bai proprii cu dus.

Oaspetii au acces la o bucatarie comuna si mai multe facilitati de gratar si terasa in aer liber. Gradina interioara a pensiunii include si un loc de joaca pentru copii, mobiler de exterios si multa verdeata.

Parcarea pensiunii se gaseste alaturi si de ea se pot bucura in mod gratuit oaspetii nostri.

Pentru turistii care isi doresc un restaurant, cel mai apropiat se afla la doar 200 metri de locatia noastra. Pensiunea se afla la 12 km de Mănăstirea Bârsana şi la 17 km de zona de schi Cavnic.

Internet disponibil prin wifi in toata pensiunea noastra.

Acceptam turistii cu animale de companie.

Vorbim romana, maghiara si engleza.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.