Vila Raisa

Cazare Ocna Sugatag

Aceasta unitate ofera cazare la cele mai mici preturi in Ocna Sugatag, fara a face rabat de la calitatea serviciilor de cazare. Vila Raisa se afla situata in statiunea Ocna Sugatag si ofera gratar si vedere panoramica. Dispunem de camere spatioase pentru cazare, asortate frumos, cu paturi incapatoare si foarte confortabile. Camere au fost dotate cu baie proprie, cu cabina de dus si articole de dus gratuite. De asemenea, camerele mai sunt dotate cu tv cu canale prin cablu, mobilier nou si plasa de tantari la geamuri. Incalzirea este centralizata.

Gradina interioara a vilei este dotata cu o terasa, foinsor si multa verdeata.

Baia Mare este la 31 km de Vila Raisa, iar Cavnic se află la 17 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Satu Mare, aflat la 80 km de Vila Raisa.

Parcarea auto este gratuita si supravegheata.

Vorbim romana si engleza.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.