Cazare Oltenia

Cazare Oltenia
Oferte de cazare Oltenia

Turistii care doresc servicii de cazare Oltenia au o oferta bogata de pensiuni, hoteluri, vile, case si cabane ce stau la dispozitia celor care vor sa viziteze una dintre cele mai cunoscute regiuni turistice ale Romaniei. Pentru serviciile de cazare Oltenia va rugam sa va rezervati locurile de cazare din timp si sa intrebati in mod clar despre conditiile ce va sunt oferite.

 

Despre regiunea Olteniei

   Aceasta regiune istorica este localizata in sud-vestul Romaniei cu o cultura foarte veche atestata documentar din vremea geto-dacilor.
   De-a lungul istoriei, Oltenia a cunoscut transformari importante, fie ca este vorba de domnitorul Mircea cel Batran sau de supunera in fata otomanilor, Oltenia ca si zona geografica a fost integrata in totalitate in Tara Romaneasca.

   Zona turistica Oltenia este delimitata in mod natural de raul Olt la est, de Dunare la sud si vest, iar la nord de Carpatii Meridionali. Raul Jiu imparte in doua parti aproximativ egale toata Olenia, pe care o strabate de la nord la sud. In zona de nord a Olteniei gasim peisaje montane, aici fiind prezente doua masive importante: Parang, la est de raul Jiu si Retezat-Godeanu la vest de raul Jiu.

Subscribe to Cazare Oltenia