Datorita situatiei actuale din tara noastra, site-ul nostru isi suspenda activitatea pe o perioada nedeterminata. Va multumim pentru intelegere!

Pensiunea Oliver

Cazare Orsova

Proprieteatea va ofera cazare la standarde deosebite la Cazanele Dunarii pentru turistii care vor un sejur sau un concediu in aer curat de munte, pe creasta muntilor Mehedinti in localitatea Orsova.Turistii se pot caza in cele 10 camere duble, camere dotate cu baie individuala si tv led cu canale prin cablu.Toate cele 8 camere duble si cele doua camere triple sunt dotate cu baie proprie, incalzire centrala, aer conditionat, tv LCD, cablu tv si internet wireless.

Daca sunteti in team building, va oferim o sala de conferinte dar si un restaurant pentru turistii care pot servi masa, cu meniuri traditionale dar si internationale.

Intr-un mediu placut si o ambianta selecta va asteptam in zona de cafe and Lounge cu cel mai mare drag.

Terasa de pe malul Dunarii este disponibila oricand turistilor nostri.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.