Pensiunea Casa Maria

Cazare Poiana Tapului

Cu locatia in Poiana Tapului Busteni, Casa Maria dispune de mai multe facilitati si optiuni pentru cazarea turistilor care ii trec pragul. Proprietatea este data in folosinta in anul 2008 si se afla intr-o zona plina de natura si linistita la 3 km de partia Kalinderu. Cele 5 spatii de cazare Poiana Tapului sunt impartite in 3 camere matrimoniale duble si camere duble. Unitatea se poate inchiria si in totalitate de oaspetii care vin in grupuri de maximum 10 persoane.

Camerele sunt spatioase, curate si bine incalzite pe timpul iernii, mobilate cu mobilier nou in stil modern. Camerele duble matrimoniale au bai proprii cu cada sau dus si articole de dus gratuite. Camerele duble in nr de doua au o baie comuna pe hol si vedere spre munte care sta sa “cada” atunci cand priviti pe geam. De asemnea, camerele mai sunt dotate cu dulapuri pentru haine, tv led si canale prin cablu. Internetul este distribuit prin wifi si este gratuit.

Receptia unitatii este deschisa non-stop. Personalul pensiunii vorbeste fluent engleza, germana si romana, stand la dispozitia turistilor cu cele mai interesante informatii pentru turisti de petrecerea timpului liber.

Unitatea accepta animalele de companie care vin insotite de turisti. Parcarea este gratuita si se face langa proprietate. In curtea pensiunii veti gasi o gradina plina de verdeata, un loc de joaca pentru copii special amenajat si o terasa cu un gratar.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.