Pensiunea Kara

Cazare Poiana Tapului

Unitatea este situata la intrarea in Poiana Tapului pe sensul de mers Bucuresti – Bran pe partea dreapta. Pensiunea Kara vine in intampinarea turistilor cu 23 de locuri de cazare in 10 camere duble cu un fin iz de rustic impletit cu elemente moderne in dotari si echipamente. Terasa pensiunii face deliciul oaspetilor nostri indiferent de anotimp, vederea asupra Masivului Bucegi de la cota 1400 pana la Poiana Izvoarelor fiind exceptionala.

Turistii au la dispozitie toate camerele pensiunii, care sunt spatioase si dotate cu mobiler rustic si modern in acelasi timp. Paturile sunt duble, confortabile cu asternuturi noi din bumbac. Fiecare camera are baie proprie cu dus si apa rece/calda non-stop. Articolele de dus sunt gratuite.

Bucataria unitatii se afla la parter si este accesibila turistilor oricand. De asemenea, bucataria este complet utilata si mobilata cu aparatura electrocasnica.

Pensiunea mai dispune de sala de mese, living sau sala de conferinte cu tv si sistem audio si doua grupuri sanitare.

In curtea proprietatii veti gasi o gradina cu terasa si locuri de servit masa in aer liber. Curtea este foarte spatioasa 1500 mp cu gratara si loc de joaca special amenajat pentru turisti. Parcarea auto se gaseste in aceasta curte si este gratuita turistilor nostri.

Pensiunea pune la dispozitia turistilor informatii despre zonele turistice importante si mai multe activitati de interior si divertisment precum sah, table, carti de joc, rummy, etc.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.