Pensiunea Select

Cazare Poiana Tapului

Deschisa din toamna anului 2004, Pensiunea Select va ofera cazare Poiana Tapului Busteni intr-un cadru natural la aproximativ 800 m in plin climat subalpin si in “bataia” brizelor ozonate care se gasesc din padurile de confiere de la poalele muntilor Bucegi.Amplasata intr-un cadru natural, proprietatea dispune si de un restaurant cu o capacitate de 40 de locuri si in care puteti servi din preparate culinare traditionale cu specific regional alaturi de un bogat sortiment de vinuri si alte bauturi traditionale.Unitatea noastra poate devenit un punct de plecare pentru practicantii sporturilor de iarna sau pe timpul verii pentru drumentii montane.Pensiunea este deschisa tot timpul anului si va asteaptam sa ne treceti pragul.

Camerele noastre sunt spatioase, curate, mobilate corespunzator si bine incalzite in sezonul rece. Fiecare camera are baie proprie dotata cu dus si articole de dus gratuite. Unele dintre camere au balcoane cu vedere spre masivul Bucegi.

La cererea oaspetilor nostri, sala restaurantului poate fi transformata in sala de conferinte sau sala festiva pentru diverse evenimente.

Pozitia pensiunii o face usor accesibila atat cu automobilul cat si pe jos fiind in proximitatea garii Poiana Tapului. Cu o distanta mica de principalele obiective turistice din aceasta zona, pensiunea Select poate deveni locatia preferata pe timpul sejurilor dvs indiferent de anotimp.

Unitatea dispune de spatiu special pentru depozitarea bagajelor mari. De asemenea, pensiunea dispune de un seif pentru pastrarea obiectelor de valoare. Va mai oferim serviciu de trezire la ora fixata, telefon fix in camera dvs, servicii de secretariat, fax, pc cu internet, room-service si comenzi taxi.

Va asteptam cu drag sa ne vizitati!

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.