Cazare Rucar Bran

Cazare Rucar Bran
Oferte de cazare Rucar Bran

Turistii care doresc servicii de cazare in zona Rucar Bran au o oferta bogata de pensiuni, hoteluri, vile, case si cabane ce stau la dispozitia celor care vor sa viziteze unii dintre cei mai cunoscuti munti ai Romaniei. Pentru ofertele de cazare in zona Rucar Bran va rugam sa va rezervati locurile de cazare din timp si sa intrebati in mod clar despre conditiile ce va sunt oferite.

 

Culoarul Rucar Bran este situat in Carpatii Meridionali in grupa muntilor Bucegi, el separand Muntii Piatra Craiului si Muntii Iezer-Papusa de masivele Bucegi si Leaota. Originea tectonica acestui culoar se vede in eroziunea diferentiala care s-a grefat puternic scotand la iveala multe particularitati morfologice.
Culoarul Rucar Bran se imparte in trei sectoare importante: cel situat in nord intre Bran si culmile din centru, in centru, sectorul galmelor calcaroase, iar in sud ultimul sector. Relieful carstic se evidentiaza foarte bine prin pesteri, chei si caverne, abrupturilor calcaroase, lapiezurilor si circulatia carstica. In cadrul sectorul sudic se intalnesc trei depresiuni: Dambovicioara, Podul Dambovitei si Rucar.

Subscribe to Cazare Rucar Bran