Datorita situatiei actuale din tara noastra, site-ul nostru isi suspenda activitatea pe o perioada nedeterminata. Va multumim pentru intelegere!

Pensiunea Verde

Cazare Sanmartin

Amplasata in Sanmartin aproape de celelalte statiuni importante, Pensiunea Verde este un loc de relaxare si odihna ideal pentru turistii care vin la tratament, bai termale sau pur si simplu o vizita pentru obiectivele turistice din Crisana.Oferta pentru cazare turisti in Sanmartin este bogata cand vine vorba de preturi si comfortul turistilor nostri.Toate camerele au baie proprie cu dus si articole de dus gratuite, sunt spatioase si bine mobilate, cu paturi confortabile.Unele camere au balcoane si vedere spre gradina pensiunii. In dotarile suplimentare se include si lenjeriile de pat. Se pot suplimenta nr de paturi dintr-o camera in mod contracost.

Bucataria pensiunii este complet utilata si mobilata, inclusiv cu aparatura electrocasnical

Receptia pensiunii Verde este deschisa non-stop iar in acest fel puteti face rezervari oricand telefonic sau prin email.

Printre alte facilitati oferite de pensiune se mai enumara si o zona de lounge comun si nu in ultimul rand un depozit pentru bagajele turistilor.

Curtea interioara a pensiunii este cu multa verdeata, zona de picnic, gratar zidit si o terasa comuna.

Unitatea hoteliera pune in mod gratuit parcarea auto pentru turistii care o aleg ca si cazare.

Vorbim urmatoarele limbi: romana, spaniola, franceza si engleza.

Animalele de companie sunt acceptate contracost.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.