Datorita situatiei actuale din tara noastra, site-ul nostru isi suspenda activitatea pe o perioada nedeterminata. Va multumim pentru intelegere!

Pensiunea Casa Manu

Cazare Sibiu

Cu 8 camere pentru turistii care cauta o oferta de cazare Sibiu la preturi decente, pensiunea Casa Manu este pregatita oricand de primirea oaspetilor in cele mai bune conditii. Locatia unitatii este foarte apropiata fata de majoritatea obiectivelor turistice din acest oras precum si a punctelor de divertisment. Puteti vizita centru vechi si podul Minciunilor care se afla la mai putin de 3 km distanta fata de proprietate.

Camerele sunt spatioase, mobilate cu paturi duble sau matrimoniale, foarte confortabile si alte tipuri de mobilier nou. De asemenea, camerele au bai individuale cu dus si articole de dus gratuite. Camerele mai dispun de tv cu ecran plat, mini-frigidere, balcoane si wifi. Toate camerele sunt dotate cu facilitati antialegece si incalzire centralizata.

Bucataria este destinata turistilor si este complet utilata si mobilata pentru pregatirea si servirea meselor.

Autogara si gara din Sibiu se gasesc la o distanta de 3,5 km de pensiunea noastra. Parcarea auto este gratuita si este supravegheata.

Unitatea mai dispune de facilitati de wellness pentru doamne si domnisoare. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Cel mai apropiat restaurant se gaseste la 850 m iar un magazin la 300 m.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.