Pensiunea Style Residence

Cazare Sibiu

Unitatea ofera in sistem self-catering pentru cazare Sibiu mai multe garsoniere cu chicineta si aparate de aer conditionat dar si camere duble cu paturi matrimoniale intr-un design modern si cu culori cromatice asortate. Pensiunea Style Residence este amplasata foarte aproape de centru orasului, la un km de Piata Mare, la 10 minute de podul Minciunilor si 4 km de aeroportul internetional din Sibiu. Propietatea dispune de mai multe facilitati si optiuni pentru confortul sporit al oaspetilor care ii trec pragul.

Garsonierele sunt amenajate in stil modern, cu mobilier nou si paturi foarte confortabile. Garsonierele sunt spatioase, dotate cu tv cu ecran plat, mobilier auxiliar, parchet laminat si draparii la geamuri. Fiecare garsoniera are baie proprie cu dus si articole de dus gratuite. De asemenea, baile mai sunt dotate cu prosoape si papuci.

Terasele sunt in dotarile fiecarei gasoniere si au o vedere panoramica deoasebita. Recomandam aceste garsoniere pentru minimum 3 persoane sau o familie cu un copil sau doi.

Camerele duble sunt amenajate in stil unic, pornind de la culori pana la decoratiuni si alte amenajari interioare, lasand la alegerea turistilor tipul de camere pe care si-l doresc.

Parcarea auto privata pot fi rezervate la un cost suplimentar. Wifi ul este distribuit in toata unitatea in mod gratuit.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.