Pensiunea Muskatli Panzio Sic

Cazare Cluj sat Sic

Situata in satul Sic din judetul Cluj, pensiunea Muskatli Panzio este locul unde relaxarea este la ea acasa. Este amplasata la cateva minute de rezervatia Stufarisurile de la Sic, la doar 7 km de rezervatia naturala Lacul Stiucii Sacalaia si la 8 km de Castelul Bánffy din Bontida.

Pensiunea noastra dispune de camere duble sau de cate 4 si 5 persoane, o camera de zi, un living si o bucatarie, fiecare camera avand posibilitatea asigurarii unui pat suplimentar si intrare separata pe terasa.

Pensiunea Muskatli Panzio prin localizarea ei va ofera acces la nenumarate atractii turistice:

- Stufarisurile de la Sic

- Lacul Stiucii

- Casa satului

- Castelul Bánffy

- Catedrala Armeano-Catolica Gherla

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.