Pensiunea Caraffa

Cazare Slanic Moldova

Situata la intrarea in statiune, pensiunea Caraffa ofera cazare Slanic Moldova la cele mai bune preturi in raportul cu calitatea. Proprietatea dispune de o piscina mare in aer liber, loc de joaca pentru copii special amenajat si gradina cu terasa si gratar de tip barbeque. Unitatea hoteliera dispune de un numar de 40 de locuri de cazare impartite intre patru apartamente, 6 camere duble si doua module de 3 camere la un singur grup sanitar.

Camere sunt spatioase, curate si mobilate corespunzator. Paturile cu care sunt mobilate camerele sunt duble si sunt foarte confortabile. Unele camere au minifrigider in dotare si balcoane cu vedere la munte.

Turistii care se cazeaza la noi au la dispozitie si o bucatarie spatioasa, utilata si mobilata corespunzator pentru pregatirea meselor. De asemenea, sala de mese este generoasa si mobilata cu mobilier din lemn masiv.

Parcarea auto este in aer liber in interiorul curtii pensiunii si este supravegheata.

Pensiunea este clasificata la trei margarete si asteapta si pe cei mai exigenti turisti.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.