Pensiunea Pluto

Cazare Sulina

Amplasata foarte aproape de locul de acostare al navelor rapide, pensiunea Pluto ofera servicii de cazare in Sulina intr-o locatie aflata pe malul principal al Dunarii in centrul orasului. Pensiunea are trei stele si 12 camere pentru turistii care vor un sejur sau concediu de neuitat in Delta Dunarii la Sulina.

Camerele sunt impartite astfel: opt camere duble, doua camere triple si doua camere cvatruple. Camerele sunt dotate cu aer conditionatk internet wifi, tv, frigider, baie proprie cu cabine de dus si uscator de par. Articolele de dus sunt gratuite.

Bucataria este la dispozitia oaspetilor si este mobilata si utilata corespunzator pentru pregatirea meselor principale ale zilei. Sala de mese si terasa exterioara este mobilata pentru comfortul turistilor. De asemenea, pe terasa veti putea gasi un gratar zidit util pentru pregatirea fripturilor la foc deschis.

Pensiunea Pluto fiind amplasata central in orasul Sulina, veti gasi in proximitatea pensiunii, Dunarea, piata centrala, mai multe magazine alimentare, cateva restaurante, statia de microbuz si taxiuri, precum si locul de acostare al navelor rapide. Plaja naturala se afla cam la doi km distanta de pensiune.

Efectuam curse cu plecare din Sulina pe urmatoarele rute:

  • 1.Sulina-Lac Rosu-Lac Rosulet si retur.
  • 2.Sulina-Padurea Letea si retur.
  • 3.Sulina-Vizitare Far Vechi-Varsarea Dunarii in Marea Neagra,Insula Pasarilor-Golful Musura si retur.
  • 4.Sulina-Sf.Gheorghe si retur.
  • 5.Sulina-Mila 23 si retur.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.