Cazare Transfagarasan

Cazare Transfagarasan
Oferte de cazare Transfagarasan

   Turistii care doresc servicii de cazare Transfagarasan au o oferta bogata de pensiuni, hoteluri, vile, case si cabane ce stau la dispozitia celor care vor sa viziteze una dintre cele mai cunoscute regiuni turistice ale Romaniei. Pentru serviciile de cazare Transfagarasan va rugam sa va rezervati locurile de cazare din timp si sa intrebati in mod clar despre conditiile ce va sunt oferite.

 

Despre Transfagarasan

   Toti romanii au auzit de Transfagarasan, considerata de specialistii in domeniu cea mai frumoasa sosea montanta din tara noastra si din lume, datorita serpentinelor dar si a peisajelor deosebite. Chiar daca este deschisa circulatiei doar 4 luni pe an, va recomandam sa vizitati Transfagarasanul macar o data in viata.

   Cu o lungime totala de 151 km, se intinde pe raza judetelor Arges si Sibiu, din comuna Bascov pana in apropierea comunei Cartisoara. Soseaua este astfaltata in intregime si atinge altitudinea maxima de 2.042 m in apropierea tunelului de langa Lacul Balea. Deoarece soseaua este una nesemnalizata corespunzator si deosebit de periculoasa, cu multe viraje si curbe in ac de par, vara exista restrictii ce cuprind perioada de intuneric, intre orele 22:00-06:00. Exista riscul caderii in gol, un risc real si bine de luat in seama de toti soferii. Limita de viteza recomandata este de 40 km/h.

Subscribe to Cazare Transfagarasan