Casa Lupascu

Cazare Vatra Dornei Bucovina

Unitatea fiind situata in apropierea centrului statiunii Vatra Dornei, are o oferta care este potrivita tusitilor familisti sau nu, pentru un sejur de neuitat in aceasta zona turistica deosebita.De asemenea, suntem aproape de ambele partii de schii pentru iubitorii sporturilor de iarna si nu numai.Toate camerele pe care le oferim turistlor au wifi gratuit, aer conditionat, balcoane si baie cu dus proprie. Nu am uitat nici de televizoarele cu ecran plat si canalele prin satelit. Camerele mai sunt dotate cu cuptoare cu microunde.

Pentru familisti, va rugam sa specificati in rezervarile daca doriti camere de familie.

Turistii pot alege sa-si petreaca timpul liber in statiune cu diverse activitati in aer liber sau in apropierea pensiunii noastre. In gradina noastra interioara veti gasi un gratar zidit si carbuni.

Punem la dispozitia turistilor parcarea auto care este gratuita celor care poposesc la pensiunea noastra.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.