Descriere

Situata la doar 90 metri de partiile de schii din statiune, aceasta proprietate ofera cazare Durau celor care isi doresc un weekend de neuitat in muntii Ceahlau. Complexul este dotat cu facilitati precum restaurant, camere cu balcon, baie privata, camere cu vedere la munte, curte interioara generoasa si terasa incapatoare pentru turistii nostri ce viziteaza statiunea Durau. De asemnea, complexul are parcare auto securizata.

Camerele acestei pensiuni sunt spatioase, curate, aranjate special in culori cromatice asortate pentru relaxarea turistilor. Toate camerele sunt dotate cu baie proprie, ferestre cu priveliste spre munte si frigider. Articolele de dus, baie si prosoapele sunt gratuite. Camerele de la mansarda au o baie comuna.

Restaurantul pensiunii Maria are 45 de locuri si terasa rustica de 30 de locuri. Restaurantul dispune de un semineu central pentru serile friguroase de iarna.

Internetul este disponibil prin reteau wifi a pensiunii.

Gradina pensiunii alaturi de terasa si de gratar asigura o zona de relaxare in aer liber cu o priveliste minunata asupra muntelui. Alte facilităţi includ un lounge comun şi depozit de bagaje.

Proprietatea este in proximitatea celor mai importante obiective turstice ale zonei, cu o gama larga de activitati recreative, inclusiv ciclism, schi si drumentii montane. Lacul Izvorul Muntelui, una dintre cele mai importante obiective, se afla la 7 km distanta de pensiune , iar barajul Bicaz la 15 km.

Vorbim romana si engleza.

Locaţie
Comentariul dvs
Date contact
Tarife
  • Cameră dublă: 160 lei/noapte
  • Cameră triplă: 200 lei/noapte
  • Suită pt 2 pers: 250 lei/noapte
  • Check-in: 13:00 am
  • Check-out: 11:00 am

Contactați unitatea