Descriere

Locatia se prezinta intr-un mediu rustic, inconjurata fiind de paduri si multa verdeata, data in folosinta din anul 2017 si este formata din cinci camere duble matrimoniale si un aparatament. Amplasata la drumul principal, prima impresie conteaza intotdeauna cand vine vorba de locatia unitatii noastre.

Camerele duble sunt dotate corespunzator, cu mobilier nou si elegant, cu draperii la geamuri, aer conditionat, noptiere pentru veioze dar si sistem de incalzire centralizat cu calorifere. De asemenea, mai putem gasi aici si baile proprii, TV urile cu canale prin satelit, parchet de lemn si mobilier auxiliar.

Majoritatea camerelor au balcon cu vedere la Cazane. Bucataria are accesul gratuit si este echipata cu aparatura electrocasnica pentru pregatirea diverselor preparate culinare. Salonul principal este destinat turistilor pentru servirea meselor dar si pentru alte activitati recreative.

In curtea unitatii care este foarte generoasa, se poate admira peisajul din dreptul Dunarii, dar se pot face si gratare in loc special amenajat si atunci cand vremea o permite. Terasa din fata casei de vacanta este mobilata cu mobilier de gradina pentru tot numarul de persoane cazate la noi.

Parcarea este gratuita si se afla in curtea interioara a pensiunii.

Locaţie
Comentariul dvs
Date contact
Tarife
  • Cameră dublă: 180 lei
  • Apartament: 300 lei
  • Check-in: 13:00 am
  • Check-out: 11:00 am

Contactați Casa Ralu