Descriere

O proprietate destinata turistilor ce iubesc traseele montane si nu numai, pensiunea Crusitu ofera servicii turistice la cele mai bune preturi pentru zona Izvorul Muntelui. Pensiunea este localizata intr-un loc retras si inedit, un loc unde va puteti reincarca cu energie pozitiva, beneficiind de peisajul montan si aerul proaspat si tare in zona Izvorul Muntelui . Pensiunea pune la dispozitia turistilor un loc ideal de distractii in patru livinguri special amenajate cu bucatarie pentru comfortul celor care ne aleg.

Ampasata la doa 12 km de orasul Bicaz, la o altitudine de 780 metri fata de nivelul marii, unitatea va sta la dispozitie cu 50 de locuri de cazare in camere matrimoniale sau duble, restaurant, terase si o parcare generoasa. De asemenea, punem la dispozitia turistilor o masa de biliard, incalzire centralizata si o sauna.

Camerele dispun de baie privata, posibilitate de pat suplimentar, mic dejun la cerere si internet prin wifi in toata pensiunea.

Restaurantul pensiunii este pregatit special turistilor sau pentru petreceri, cu un numar de 50 de locuri. Atmosfera rustica din cadrul restaurantului dar si ospitalitatea personalului ajuta oaspetii sa se detaseze de grijile cotidiene, rasfatandu-le placerile si gusturile.

Locaţie
Comentariul dvs
Date contact
Tarife
  • Cameră dublă: 130 lei
  • Check-in: 13:00 am
  • Check-out: 11:00 am

Contactați Casa Ralu