Descriere

Situata intr-un peisaj montan de vis cu o zona linistita, departe de traficul auto, dar in acelasi timp usor accesibila, cabana La Coama Padurii este disponibila turistilor care vor sa-si petreaca timpul liber al unui sejur in cel mai placut mod. Fie ca sunteti cu prietenii sau cu familia, cabana va ofera tot confortul necesar in cele 3 camere duble cu paturi matrimoniale, bucatarie complet utilata si mobilata, baie cu dus si apa rece si apa calda non-stop.

Cabana are 140 mp, balcon cu vedere spre munte, terasa si gratar de tip barbeque. Fiecare camera este dotata cu tv cu ecran plat si canale tv prin satelit. Internetul este gratuit si este distribuit prin wifi.

Bucataria are la dispozitie de la vesela la cuptor cu microunde, aparat de cafea/ceai si fierbator electric.

Salonul cabanei este dotat cu masa de biliard, dar si cu alte jocuri de societate si este incalzit de un semineu pe peleti complet automatizat.

In curtea cabanei este localizata si o terasa cu gratarul specific pentru pregatirea alimentelor la foc deschis.

Cabana este renovata in perioada octombrie 2018. Te asteptam sa vii pregatit pentru a te simti bine cateva zile, alaturi de familie sau prieteni. Vinul il punem noi, doar suntem in Vrancea (Sauvignon Blank - Panciu 2016 – colectie personala).

Vorbim romana, engleza si spaniola.

Locaţie
Comentariul dvs
Date contact
Tarife
  • Toată unitatea: 500 lei/noapte
  • Capacitate: 6 locuri
  • Check-in: 13:00 am
  • Check-out: 11:00 am

Contactați Casa Ralu