Descriere

Cu mai multe facilitati si optiuni, Casa de Vacanta Minea ofera cazare Rau Sadului turistilor care isi doresc un sejur sau vacanta plina de amintirile din copilarie din casa bunicilor. Unitatea accepta turistii care vin insotiti de animalele de companie fara taxe suplimentare. Camerele proprietatii sunt spatioase si curate, cu incalzire centralizata si vedere la rau sau la gradina.

Unele camere au bai comune cu dusuri si articole de dus gratuite. Camerele mai sunt prevazute cu dulapuri de haine si tv cu canale prin cablu.

Bucataria este la dispozitia oaspetilor nostri si este utilata si mobilata corespunzator. La cererea dumneavostra va putem servi micul dejun , pranz si cina din produsele pe care le obtinem din propria gospodarie. Curtea interioara a unitatii este generoasa si dispune de o terasa, un gratar si o gradina cu multa verdeata.

Parcarea auto este gratuita si este supravegheata.

Sibiu este la 32 km de proprietate, iar Păltiniș se află la 54 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Sibiu, situat la 35 km de proprietate.

Locaţie
Comentariul dvs
Date contact
Tarife
  • Cameră dublă: 120 lei/noapte
  • Cameră triplă: 200 lei/noapte
  • Check-in: 13:00 am
  • Check-out: 11:00 am

Contactați Casa Ralu