Descriere

Unitatea ofera o serie de facilitati atat in unitate cat si in camerele pregatite special pentru turisti care vor o vacanta in Sanmartin .Casa Monica are o clasificare de 3 stele, unitatea are terasa, gradina interioara, echipamente de gratar in aer liber si receptie deschisa non-stop. Pensiunea catalogata la 3 Stele dispune de 4 camere matrimoniale foarte spatioase (12 locuri de cazare, 8 adulti - 4 copii), dotate fiecare cu baie proprie (2 bai sunt in afara camerelor si 2 in interiorul lor, dar fiecare baie este privata pentru camera respectiva).

Camerele pensiunii sunt dotate cu tv si canale prin cablu, bai proprii iar unele camere au si balcon. Articolele de dus sunt gratuite pentru turistii nostri.

Punem la dispozitia turistilor, o bucatarie utilata corespunzator, moderna si bine compartimentata.

Curtea interioara a pensiunii este cu mult verde si pomi fructiferi. Foisorul din curte este incapator si inconjurat de multe flori multicolore. Gratarul va asteapta sa-l incingeti pentru cele mai bune fripturi si legume la gratar.

Parcarea auto si wifi ul este gratuit.

Casa Monica pune la dispozitia turistilor o unitate conceputa cu mult bun-gust, atat in aranjarea mobilierului in camerele pentru cazare cat si in culorile alese pentru mai multa relaxare si odihna.

Cu un raport calitate/pret cel mai avantajos, va invitam la Casa Monica pentru un weekend sau un sejur de neuitat.

Oferim tichete de reducere la strandul President 50-60%

Locaţie
Comentariul dvs
Date contact
Tarife
  • Cameră single: 120 lei
  • Cameră dublă: 170 lei
  • Cameră triplă: 230 lei
  • Check-in: 13:00 am
  • Check-out: 11:00 am

Contactați Casa Ralu