Termeni și condiții

    Prezentele conditii si termene descrise mai jos sunt valabile pentru toti vizitatorii, utilizatorii sau alte entitati de persoane fizice ori juridice ce acceseaza site-ul cazareturisti.com .
 Prin termenul de "utilizator" intelegem orice persoana fizica ori juridica care interactioneaza in mod legal cu site-ul cazareturisti.com, indiferent de sectiunea pe care o acceseaza.
Prin termenul "site-ul nostru" intelegem ca se face referire in mod direct la cazareturisti.com.

 Prin accesarea site-ului nostru, acceptati in mod automat sa va supuneti termenilor si conditiilor prezentate pe site-ul nostru. Dvs ca si utilizator aveti obligatia de a lua la cunostinta aceste conditii si termeni care in timp pot suferi modificari. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni sau/si conditii, va rugam sa nu (mai) accesati site-ul nostru.

 

Important pentru agentii hotelieri
 Prin completarea formularului de inscriere pe site-ul cazareturisti.com, sunteti de acord ca toate materialele trimise prin profilul unitatii dvs hoteliere sa poarte sigla site-ului nostru si sa fie afisate ca atare.

 

Important pentru terti
 Cazareturisti.com va pune la dispozitie un profil pentru orice tip de unitate hoteliera, pe care ne obligam sa il verificam si sa-l facem public sau online in cel mai scurt timp dupa achitarea de catre dvs a contravaloarei acestui serviciu. Profilul hotelier online pe care cazareturisti.com il pune la dispozitie este protejat de un nume de utilizator si o parola stiuta doar de dvs ca si utilizator. Modificarile profilului dvs hotelier se face doar de catre dvs sau in cazuri speciale, de catre unul dintre operatorii nostri contracost. Inainte de orice modificare adusa de catre operatorii nostri, trebuie sa fiti identificati prin confirmarea email-ului profilului dvs, numar de telefon si copii ale actelor unitatii hoteliere pe care o detineti.
 Toate informatiile incluse in profilul dvs trebuie sa respecte legile statului Roman, Uniunii Europene si pe cele ale bunului-simt. Site-ul cazareturisti.com nu poate fi facut responsabil de profilurile hoteliere care nu sunt in totalitate conforme cu realitatea din teren, concurente neloiala, publicitate falsa ori plagiat in descrieri sau fotografii. Daca un utilizator afiseaza informatii incorecte si neconforme cu realitatea, ori care incalca legea, este alegerea si riscul pe care acel utilizator si-l asuma.

De asemenea, orice reclamatie venita din partea organelor de control, referitoare la profilul hotelier al unui utilizator, va fi adresata direct utilizatorului in cauza. Site-ul cazareturisti.com este la dispozitia organelor de control al statului Roman si se conformeaza legilor in vigoare.

Important pentru vizitatorii site-ului sau turisti
  Uneori, se intampla ca anumite detalii ale unei cazari sa fie omise in mod neintentionat atat de agentul hotelier cat si de turistul care urmeaza sa fie cazat. Va rugam sa fiti atenti in discutia telefonica cu hotelierul ales de dvs sau sa acordati mai putin de un minut sa rezervati prin formularul de email. Verificati de doua ori conditiile pentru pretul stabilit de agentul hotelier cum ar fi: facilitatiile pensiunii si mai ales ale camerei in care veti fi cazati, grup sanitar in camera sau nu, program apa calda, tv, marimea patului, a camerei sau a balconului daca este cazul; etajul la care veti fi cazat, conditii de parcare, wi-fi, factori de stres fonic, etc.

Toate aceste amanunte fac diferenta intre un sejur perfect sau unul nedorit.

Important pentru toti utilizatorii/vizitatorii site-ului cazareturisti.com
  Toate materialele publicate sau in curs de publicare pe site-ul nostru, precum si pozele sau softul folosit sunt protejate de legea dreptului de autor. Intreg continut al acestui site este proprietatea cazareturisti.com si este sortat, utilizat si prezentat respectand politica site-ului nostru.
Interzicem total folosirea materialelor noastre in alte site-uri, retele sociale, reviste sau alta forma de media fara acordul nostru scris. Orice actiune frauduloasa in legatura cu materialele si softul site-ul nostru va fi raportata imediat origanelor de control din domeniu ce va atrage dupa sine raspundera civila sau penala.